• Flyg

    Flyg till Örebro

    Örebro Airport är en av Sveriges största frakt- och charterflygplatser. Den är strategiskt belägen 12 km väster om staden nära korsningen mellan E18 och E20med både charter, utrikes och inrikesflyg. Genom Örebro Airports centrala läge och de goda kommunikationerna har regionens företag och invånare enkel och snabb tillgång till reguljär-, charter- och fraktflyg.

    Direktflyg är till exempel ett bolag som satsar hårt på Örebro. Du kan till exempel flyga till Örebro mycket snabbt och smidigt med Direktflyg från bland annat Malmö hela 2 avgångar varje dag måndag – fredag. Det går snabbt att flyga sträckan Malmö – Örebro och det tar bara 1 timme och 10 minuter med Direktflygs nya Jetstream 32. Om du i samband med din resa till Malmö vill hitta ett bra hotell rekommenderar vi ett besök på www.hotelmalmo.se där du hittar många prisvärda alternativ.. Örebro Airport hittar du som vi nämnde ovan 12 km väster om Örebro precis intill E18 så det är ett mycket smidigt alternativ för dig som vill resa till eller från Örebro.

    Om du funderar på att resa till Örebro med Direktflyg kan det vara bra att känna till att de har kampanjpriser på fredagar. Dessa hittar du på samtliga avgångar i Direktflygs linjenät. Dessa avgångar kostar 1100 svenska kronor (inklusive skatter och andra avgifter). Dessa måste du beställa och även slutföra köpet minst 1 dag innan det är dags för dig att resa. Dessa bokningar är därför självklart inte ändrings eller återbetalningsbar. Så tänker du resa till eller från Örebro en fredag är nog flyget svårslaget så missa inte att kolla upp det innan du bestämmer färdmedel.